Спорт

Провеждат открити тренировки в Хасково за Европейската седмица на спорта

Открити тренировки ще се проведат в парк „Десети пехотен родопски полк“ в Хасково на 2 октомври от 17:30 часа, съобщават от общината, която е съорганизатор с Министерството на младежта и спорта.

Инициатива е по повод Европейската седмица на спорта и се провежда под мотото „Бъди активен, остани във форма, мисли зелено!“. Идеята на кампанията #BeAktive Tour е с открити тренировки, водени от най-изявените треньори да се популяризира активния и здравословен начин на живот.

Кметът Станислав Дечев кани всички, които имат интерес към спорта да се включат в откритите занимания на спортните игрища и открит фитнес в парка зад ДНА.

За малки и големи любители на игрите и спорта ще има открити тренировки по: баскетбол с треньорите от БК „Хасково“, джудо с треньорите на шампионите на Хасково от СК „Джудо и джу-джутцу“, карате с треньорите от СК „Торнадо“, тенис на маса с треньорите от СК по тенис на маса „Хасково“, фитнес тренировки с най-добрите инструктори от Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button