Водещи новиниСпорт

Хасковлии със силно представяне на Световната купа по бадминтон

Националните състезателки на България Стефани Стоева от Хасково, Христомира Поповска и Гергана Павлова продължават на четвъртфиналите на единично жени на Световната купа по бадминтон за мъже и жени в София, съобщават от федерацията.

Водачката в схемата Христомира Поповска спечели Гюлсу Вурал (Турция) с 21:7, 21:5 за 20 минути. Следващата й съперничка ще бъде Стефани Стоева, която елиминира Мариана Афонсо (Португалия) с 21:8, 21:7 за 20 минути.

В дисциплината смесени двойки четвъртфиналисти са Пейо Бойчинов и Таня Иванова, а на двойки жени за място на полуфиналите ще спорят днес четири български двойки.

БадминтонВодачки в схемата са Стефани Стоева и Габриела Стоева, а останалите са номер 2 Михаела Чепишева и Цветина Попиванова, Десислава Каркадакова и Рая Пашова и Таня Иванова и Гергана Павлова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button