Водещи новиниСпорт

„Саяна“ с класика на Ямача, Хасково вкара 4 гола на „Бригада“

Футболистите на „Саяна Хасково“ постигнаха класическа победа като домакини с 3:0 над „Родопа“ (Смолян) в първенството на Трета лига.

На почивката резултатът беше 1:0. През второто полувреме паднаха още два гола. По веднъж се разписаха Веселин Марчев и Владислав Узунов, а гостите си вкараха и автогол.

Свиленград също постигна домакинска победа с 3:1 над „Розова долина“ (Казанлък). Головете вкараха Ерик Пучински, Юли Шекеров и Христо Христов.

Димитровград пък завърши 1:1 с гостите от „Секирово“ (Раковски). За димитровградчани в края на срещата се разписа Дамян Чаушев.

Футбол„Саяна“ е на шесто място с актив от 17 точки, Димитровград е 14-ти с 9 точки, колко има и 16-ия Свиленград.

В следващия кръг на 9 октомври от 16 часа „Саяна Хасково“ гостува на „Левски“ (Карлово), Димитровград ще играе в Бургас с лидера „Черноморец“, а Свиленград ще има визита на „Загорец“ (Нова Загора).

ФК „Хасково“ постигна петата си поредна победа в областната група. Хасковлии се наложиха на стадион „Младост“ над „Бригада“ (Димитровград) с 4:0.

Головете вкараха Димитър Палазов, Костадин Гочев, Павел Кочев и Кирчо Крумов.

ФутболФК „Харманли“ победи като домакин „Старско“ (Хасково) с 4:1.

В неделя от 16 часа дубълът на Свиленград приема „Хеброс“ (Харманли), „Любимец 2000“ домакинства на втория отбор на „Саяна“ (Хасково), „Раковски“ (Ивайловград) посреща „Любимец 2018“, а „Марица“ (Симеоновград) домакинства на „Сакарски спортист“ (Тополовград).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button