Спорт

6 медала за „Бяла мечка“ от Държавното по вдигане на тежести

КласиранеДва златни, три сребърни и един бронзов медал спечелиха състезателите на хасковския клуб по вдигане на тежести „Бяла мечка“ на Държавното лично първенство, което се проведе в края на миналата седмица в Сливен.

Лара Лозанова (58 кг.) и Хисто Сотиров (56 кг.) успяха да се изкачат на най-високо стъпало на почетната стълбичка. Възпитаниците на Спортно училище „Стефан Караджа“ са национални състезатели и до дни заминават на лагер в София, където ще се подготвят за Европейското първенство по вдигане на тежести.

Състезателите на треньора Живко Архондев Димчо Димчев (94 кг.), Антония Ангелова (+69 кг.) и Мария-Магдалена Кирева (40 кг.) се окичиха със сребро. С бронзово отличие от държавното първенство в Сливен се завърна Габриела Кирева (40 кг.), която се състезава със сестра си Мария – Магдалена в една и съща категория.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
maria
maria
25.06.2013 12:29 12:29

taka e mnogo samdovolna ot tova koeto napravih

Back to top button