Хасково

Пак чистиха сайт от порно-връзки по наш сигнал

Само часове след като Haskovo.biz алармира, че във форума на сайта на Регионалния образователен инспекторат в Хасково има препратки към порно сайтове, страницата беше разчистена. Сега във форума има само една тема за резултати от конкурсни изпити.

Haskovo.biz припомня, че публикуването на рекламни връзки е започнало преди около месец. Стотици линкове към сайтове за възрастни и други услуги баха регистрирани от наш репортер снощи.

Това не е първият подобен случай. Пред няколко месеца такива препратки се появиха и в страницата на Професионалната гимназия по дървообработване и строителство. Тогава обаче бяха нужни два дни, за да реагират от школото и да изчистят нежеланите реклами.

Тези рекламни линкове се появяват по форумите заради нередовното обновяване и лошата поддръжка

Порно в РИО

След разчистването във форума има само една тема

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост
Гост
07.11.2006 0:22 0:22

Вече са ги изчистили. Добре, че има кой да ги подсети, че иначе сигурно догодина щяха да го погледнат тоя форум. Може ли в официален сайт на образователна институция към министерство на образованието да има такива недоразумения. Просто не мога да го проумея 🙁

Гост
Гост
07.11.2006 0:30 0:30

[B]В тази тема -Трудни ли бяха изпитите?- има мнения които също съдържат линкове…тях няма ли да изчистят? [/B]

Back to top button