Спорт

„Свиленград“ разби „Димитровград“, „Хасково“ с първа загуба

ТопкаОтборът на „Свиленград“ спечели категорично регионалното дерби от третия кръг на Югоизточната „В“ група с „Димитровград“.

Лидерът в третото ниво на българския футбол удари с 4:0 като домакин димитровградчани и ги изпрати на последното 16-то място. „Свиленград“ е с пълен актив от 9 т. от три мача, а „Димитровград“ са без спечелена точка от две изиграни срещи.

Тимът на „Хасково“ пък записа първа загуба в „Б“ група, като в четвъртия кръг падна като гост на лидера „Марек“ с 1:2. Голът за хасковлии отбеляза Владислав Узунов от дузпа. „Хасково“ има три изиграни срещи и след две победи заема четвъртото място във временното класиране.

Представящият се отлично в „А“ група „Любимец“ излиза утре като гост на „Литекс„.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlija
haskovlija
25.08.2013 16:06 16:06

njama nishto,4e sa padnali?!!!prodalgavame s pobedite oshte sledvashtijat krag,kakto i otlogenija ma4 posle!!!!!parvenstvoto e v samoto na4alo!!!!!ne spiraite da ma4kate haskovo!!!!!dogodina v a-grupa!!!!!

Back to top button