Хасково

Конкурс за фотография

Община Хасково Конкурс за фотография на тема „Хасково през четирите годишни сезона” обявява Община Хасково. Фотографиите трябва да съдържат елементи от градския пейзаж, да отразяват типичната за всеки сезон атмосфера, да бъдат изкопирани на фотографска хартия, пълният размер на кадъра да бъде 20/30 сантиметра. Изисква се и наличен качествен файл, негатив или диапозитив на фотографиите. Всеки участник в конкурса може да участва с до 5 фотографии.

Авторите на класираните на първите три места фотографии ще получат награди съответно от 1000, 600 и 300 лева. 12 фотографии ще бъдат откупени и включени в годишния календар на Общината за 2008 година. Всички снимки, изпратени за конкурса, ще бъдат подредени в изложба за деня на Хасково.

До 17.00 часа на 06.08.2007 година фотографиите се представят в „Деловодството” на Община Хасково в запечатан плик с надпис „За конкурса „Хасково през четирите годишни сезона”, в който има и малък запечатан плик с името на автора и координати за контакт с него.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button