Спорт

„Хасково“ оглави баскетлигата след обрат над „Рилецо“

БаскетболБаскетболистките на „Хасково“ оглавиха класирането в Националната лига след домакински успех в първия кръг над „Рилски спортист“ със 79:67.

Победата в почти пълната зала „Дружба“ не дойде лесно. Хасковлийки започнаха пренавити мача и след първата четвърт изоставаха с 11:13. Неубедителната игра в нападение продължи и до края на първото полувреме, в което момичетата на Елена Станкова губеха с 29:35.

На почивката бяха раздадени награди на публиката – мобилни апарати и спортен сак, а преди началото на срещата баскетболистките на „Хасково“ подариха и спортна екипировка.

„Хасково“ започна вихрено втората част и още на третата четвърт водеха с 58:52. До края на срещата домакините не изпуснаха инициативата и така победиха с 12 точки разлика.

Най-резултатна за хасковлийки стана Катя Кордова с 25 точки, а Биджъне Рийвс записа 23 т. и 5 асистенции.

„Измъчихме се. През целия мач играхме много добре в защита, но през първото полувреме ни куцаше стрелбата. Много съм доволна от победата“, каза веднага след срещата треньорката на „Хасково“ Елена Станкова.

В следващия кръг хасковлийки гостуват на „Монтана 2003“, а след това са домакини на „Берое“ (Стара Загора).

Баскетбол   Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.10.2013 13:37 13:37

БРАВО. ВСЕ ТАКА НАПРЕД 🙂

Back to top button