Спорт

Баскетболистките завършиха 2013-а със загуба

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ завършиха годината със загуба.

В среща от 11-я кръг на Националната баскетболна лига момичетата на старши треньора Елена Станкова отстъпиха на „Нефтохимик“ (Бургас) като домакин с 65:70. Мачът започна силно за хасковлийки, които поведоха с 10 точки, но постепенно бургазлийки взеха инициативата и обърнаха резултата. В края „Хасково“ скъси дистанцията, но силите на домакините не стигнаха. За капак се повреди и системата за отчитане на времето. Така последните 38 секунди на срещата се измерваха с ръчен хронометър, а диктора съобщаваше времето до края.

Хасковлийки губят за втори път през сезона от „Нефтохимик“, след като при гостуването си паднаха след продължения. Видимо разочарована Елена Станкова не пожела да коментира резултата от срещата. Тя сподели само, че сега американките в състава се връщат у дома, но ги очакват отново след Нова година, тъй като договорите им са до 30 април.

„Хасково 2012“ е на пето място във временното класиране, а следващият мач е на 9 януари като гост на „Левски“ (София).

Баскетбол   Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski haskovski fenove
istinski haskovski fenove
19.12.2013 3:08 3:08

s pogelanija prez novata godina da se stegnete i da pobegdavate dosta pove4e ot tazi godina!!!

Back to top button