Хасково

Хасково срещу нехайството на уеб администратора

Анкета 68% от гласувалите в седмичната анкета на Haskovo.biz определят наличието на порно-връзки в сайтовете на образователните институции като абсурд и настояват да има наказани по случая.
В началото на миналата седмица Haskovo.biz алармира, че такива реклами са се появили в интернет страницата на Регионалния инспекторат по образование. Преди месеци срамни препратки цъфнаха и в сайта на ПГДС.
Резултатите от анкетата показват още, че 14% не са се впечатлили от факта, още толкова не се интересуват от темата. Сред гласувалите има и такива, които считат, че това е нещо нормално – 4%.

Тази седмица спираме вниманието ви на повишената детска престъпност и търсим виновни за ситуацията. През изминалите дни Хасково изживя един от най-черните си периоди. 9-годишно уби друго дете на 8 години и призна, че е пребил зверски 2-годишно момиченце. В криминалната хроника непрекъснато четем за грабежи и други вандалства, извършени от малолетни и непълнолетни лица.

Въпросът ни към вас е „Кой е виновен за дестката престъпност?“. Отговорът си може да дадете на първа страница в ляво.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button