Спорт

4:0 и скандирания „А група“ на Ямача

МачФутболистите на „Хасково 2009“ развинтиха с 4:0 гостите от „Раковски“ в среща от 14-я кръг на „Б“ група.

Тон за блестящата победа даде Еми Ангелов, който се разписа още в 4-ата минута на срещата. Въздесъщият нападател реализира и от дузпа в 26-ата минута за да даде комфортна преднина на домакините до почивката.

През втората част хасковлии отново играха силно и не допуснаха опасности пред вратата си. В същото време се развихри Димитър Алексиев, който наниза две попадение в 60-ата минута и в продължението на срещата.

В края на мача доволните фенове изпратиха футболистите със заслужени аплодисменти и скандирания „А група“.

Така след днешната победа „Хасково 2009“ остава на второто място във временното класиране с актив от 26 т., на 10 зад лидера „Марек“.

В следващия кръг на 9 март от 15.30 часа хасковлии приемат „Академик“ (Свищов).

Мач  Мач 
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
01.03.2014 22:38 22:38

ma4kaite nared haskovo,napred kam a-grupa!!!!!!neka na sledvashtijat ma4 s akademik da badem pove4e haskovlii na stadiona,za da podkrepim mom4etata!!!!!!!te imat nugda ot pove4e publika -pove4e istinski haskovlii?!!!!!!!!

Back to top button