Регион

Младежи крадат кабели и казани, закопчават ги

Полиция, архивТрима младежи са задържани за кражба на кабел в РУП-Харманли, съобщават от полицията.

Момчетата на възраст 20 г. са откраднали 45 метра меден телефонен кабел от землището на на село Славяново.

Също за кражба на меден проводник в димитровградския арест са трима младежи от Меричлери, откраднали 140 метра кабел, собственост на БТК от местност край жп гарата в Меричлери. Извършителите на възраст 20, 23 и 35 г. са задържани до 24 часа. Образувани са досъдебни производства.

Вчера симеоновградските полицаи са извършили проверка в пункт за изкупуване на черни и цветни метали в Симеоновград. Там те са засекли двама мъже от града в момент на предаване на медна тава, 4 медни съда, 2 варела, метален казан и 4 метални тръби. В хода на проверката се е установило, че същите са откраднати от частен дом в града. Полицаите са констатирали, че двамата симеоновградчани на възраст 21 и 24 г. са извършители на още една домова кражба от улица „Бачо Киро“. След като са разбили входната врата са откраднали и газова бутилка и газов котлон.

Неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа са установили при свиленградските полицаи и служители на ЕВН при проверка на електромери в село Мезек. Проверяващите са констатирали, че чрез изключване на два мини-прекъсвача, намиращи се в клемореда на измервателната група в ел. табло с токови трансформатори са създадени условия за неотчитане на потребената ел. енергия от ЕООД. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button