Хасково

Цацаров: Работата на прокуратурата е незадоволителна

Отчет

Сотир Цацаров

В ситуация, в която криминалната и икономическата престъпност бележат ръст, особено корупционните престъпления, работата на местната прокуратура е незадоволителна. Това коментира в Хасково днес главният прокурор Сотир Цацаров, който е на посещение по повод отчета на местната Окръжна прокуратура.

Престъпността в този ройон, който е чувствителен от гледна точка на това, че е граничен, нараства, а резултатите съвсем не са адекватни, допълни Цацаров.

Главният прокурор коментира и командироването на окръжния прокурор Иван Ванчев в Пловдив. На журналистически въпрос не е ли нарушил правилника на ВСС, Цацаров отговори: позволете ми да знам по-добре правилника от вас. Има правила за командироване, които имат препоръчителен характер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.03.2014 19:44 19:44

Да ти го начукам в мазната уста,дебелак и твоята вода ще изтече,че тогава да видим.С препоръчителен характер ли ще бориш престъпноста.Ванчев от година не управлява,благодарение на теб,защо не командироваш оня Дим.градския който управляваше през това нреме аъ дебело прасе?Ояден шопар,затова няма държава…

Анонимен
Анонимен
21.03.2014 19:49 19:49

Ебати дебелоочието,тоя за господ ли се има?

Майора
Майора
22.03.2014 15:09 15:09

И тая вода ще изтече…

Анонимен
Анонимен
22.03.2014 19:57 19:57

Тече,всичко тече…

Back to top button