Хасково

Мотопедист бере душа след катастрофа в Хасково

Полиция, архивС опасност за живота е непълнолетен мотопедист, съобщават от пресслужбата на полицията.

Катастрофата е станала в 19 часа вчера на кръстовището на улиците „Единство“ и „Република“ в Хасково. 52-годишен водач от кърджалийското село Звездино е шофирал лек автомобил Фолксваген. При неспазване на пътен знак „Стоп“ е отнел предимството на неправоспособния мотоциклетист, управляващ Априлия.

От удара, 16-годишният е с фрактура на лява раменна кост, контузия на таза и разкъсно-контузна рана на дясно коляно. Настанен е в МБАЛ-Хасково.

Друг неправоспособен и непълнолетен мотопедист пострада в пътен инцидент. Вчера в 18.30 часа на улица „Аида“ в Хасково, 17-годишно момче от село Подкрепа се качил на мотопед неизвестна марка и го подкарал. Поради движение с несъобразена скорост е загубил контрол и е паднал на земята. Вследствие от това е с контузия на дясна китка, прегледан и освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.04.2014 12:49 12:49

И сега какво , голяма трагедия , ако утрепят някого на пътя когато карат с 200 км по Кърджалийска тогава какво ще кажем ! На такива трябва да им отнемат в полза на държавата колите и моторите , само така ще се дисциплинират !

kiro
kiro
09.04.2014 13:05 13:05

Nikoi neznam kakvo moje da mu se sluchi i kade,taka che ne sr obajdai nepodgotven…mnogo grozno ot tvoq strana.utre moje i na teb da se sluchi..

noname
noname
09.04.2014 13:38 13:38

Tuka nqma moga ne moga .. iskam ne iskam .. ako e pisano se sluchva ako vnimavash mojesh da predotvratish neshtata no i tova ne e sus sigurnost 🙂

bai blagoi
bai blagoi
09.04.2014 14:24 14:24

abe talibanite na patq sa ne edin i dvama , vazpitanieto na naroda e takova , kato sa re6ili da se trepqt s motorite ili da karat piqni , ni sadbata gi spasqva ni ni6to

БЯЛ НЕГЪР
БЯЛ НЕГЪР
10.04.2014 9:38 9:38

На вниманието на КАТ.
Респективно на н-к сектора-инсп.Иван Разсоков.
Навремето,внезапно се извършваха акции,тишина,по отношение на скутерчета,мотопеди,автомобили движещи се с издънени или въбще липсващи ауспухни гърнета които на кръстовищата вбесяват хората с неистовия си рев и това е денем и нощем,няма 22.00ч.няма оглед на час.
Правоспособноста на тия хлапетии е другият въпрос,90%от тях не са правоспособни.
Състезанията които се правят по бул.Г.С.Раковски и денем и нощем,мощни коли,мощни мотори се състезават със скорост не по малка от 150км.ч.
Предишните началници на КАТ бяха Димитровгадчани станеше 17ч и си бягаха в Димгр.без да им пука какво става в Хасково.
Иване ти сега поне живееш на едно от най оживените кръстовища в Х.во другите две са на много близо от това,бул.Раковски го виждаш от терасата си и чуваш всичко.Затова -дерзай…

Back to top button