Спорт

„Хасково“ падна в първия мач от полуфиналите в Русе

Баскетбол, архивБаскетболистките на „Хасково 2012“ загубиха първата среща от полуфиналите в националната лига като гости на „Дунав 8806“ (Русе) със 70:79.
Шампионките изиграха силен мач и почти не оставиха шанс на „червено-белите“. Първата част завърши 22:13 за русенки, а на полувремето резултатът вече беше 41:29 в тяхна полза.
 
Домакините продължиха да доминират и след почивката, като лъч надежда за момичетата на треньора Елена Станкова се появи с представянето в четвъртата част, спечелена от нашите с 21:15.
 
Уолтия Рол записа 24 точки, а с 19 се отчете Корин Адамс.
 
Така „Дунав“ повежда в серията с 1:0 победи. В полуфиналите системата е до три победи от пет срещи, като домакин на първата, втората и евентуална пета среща е отборът с по-предно класиране, тоест русенки. Следващият мач е утре, а после следва домакинство в Хасково на 14 април, при успехи ще се играе на 15-и и на 18-и.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ludiq
ludiq
11.04.2014 11:07 11:07

pff nashte haskovliiki za nishto ne stavat 🙂 mishki mislqt si che igraqt

Back to top button