Хасково

30 съдии и прокурори на семинар в Хасково

ИлюстрацияВ периода 12-14 май в Хасково се провежда семинар по въпросите на правото на свобода на придвижване, статута на търсещите убежище и международноправната закрила на бежанците.

Семинарът е организиран от Националния институт на правосъдието по предложение на Окръжен съд – Хасково и Окръжен съд – Смолян и се финансира по проект „Повишаване на капацитета на съдебната система и обучение по Европейската конвенция за правата на човека“ на Норвежкия финансов механизъм.

В обучението участват 30 съдии, прокурори и експерти от различни държавни институции, а лектори са международни експерти към Съвета на Европа и Европейския съд по правата на човека, съдии, експерт от Държавната агенция по бежанците към МС.

Събитието бе открито от председателя на ВКС – проф. Лазар Груев, заместник-директора на Националния институт на правосъдието – Нели Маданска и председателя на Окръжен съд – Хасково – Миглена Тянкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
енгибаров
енгибаров
12.05.2014 22:25 22:25

ще обменят мнения как да крадат без да ги усещат И всичко за сметка на хорицата Вижте как всяка сутрин на паркинга на съда паркират трабанти москвичи и вартбурзи по на 10 -20 г и от тях слизат прегладнели и съсухрени съдии прок*рори и адвокати Чак сърцето ми се къса като ги гледам Миглена тянкова и тя –-милата

Back to top button