Хасково

Красавици от Свиленград рецитират стихове, хасковските – добри в кухнята и маникюра

ЗаряСедмият областен форум на ученическите клубове за извънкласна дейност „Знаем, можем и творим“ събра 558 талантливи деца и младежи в хасковското читалище „Заря“.

На сцената в голямата зала стихове на Петя Дубарова рецитираха красивите гимназистки от клуб „Литературен живот“ с ръководител Ирина Проданова при Професионална гимназия по селско стопанство и икономика „Христо Ботев“-Свиленград.

В същото време вкусотии във фоайето показаха ученички от хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“. Те демонстрираха и уменията си по маникюр, грим и прическа. Други гимназисти пък представиха оригинални презентации.

Организатор на форума, в който се включиха 61 клуба е димитровградската Езикова гимназия „Иван Богоров“ и Регионалния инспекторат по образованието.

 Заря Заря 
 Заря  Заря
 Заря  Заря

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button