Спорт

Гришо падна от Сок на двойки, в петък играят на сингъл

Григор ДимитровГригор Димитров и Пиер-Юг Ербер приключиха участието си на двойки в турнира с награден фонд 593 705 евро в Стокхолм, след като през днешния ден допуснаха обрат с 6-1 1-6 [6-10] срещу Джак Сок и Трет Хюи в двубой от четвъртфиналите, съобщава TennisKafe.com.
Двамата напускат състезанието с чек на стойност 4680 евро и по 45 точки за световната ранглиста на двойки, в която към момента първата ни ракета се намира под №176, a в понеделник ще изкачи с близо десет позиции до около №165.
 
След сблъсъка им на двойки, Гришо и Джак Сок ще се изправят отново един срещу друг, но в двубой от четвъртфиналите на сингъл, след като по-рано днес американецът достигна до тази фаза, отстранявайки шестия поставен Жереми Шарди със 7-6(3) 6-3, а това ще бъде първа среща между двамата.
 
При нов успех в турнира на сингъл хасковлията ще завоюва 90 точки за световната ранглиста и €26 960 от наградния фонд, а в опит за втора поредна година да достигне до финала в Стокхолм ще срещне победителя от срещата Фернандо Вердаско – Бърнард Томич.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button