Хасково

Йовчева дарява домовете предновогодишно

Дом Асен Златаров

Дом Асен Златаров

Спални комплекти, спортни обувки и боти ще дари на възпитаниците на хасковските домове областният управител Райна Йовчева.

По нейна инициатива фирми от региона са предоставили и санитарни материали и хранителни продукти.

Между 11 и 11:30 е първото посещение на Йовчева в дом „Майка и дете“. След това подаръци ще получат възпитаниците на дом „Асен Златаров“. Малко преди обяд даренията ще стигнат и до дом „Надежда“.

Подаръци са осигурени и за Помощно училище „Петър Берон“ в Хасково и интернат „Пенчо Славейков“ в Харманли. Те обаче ще бъдат връчени след ваканцията.

За всички малчугани от домовете ”Асен Златаров”, “Надежда” и Дневен център “Марина” със средства на служителите на областна администрация ще бъдат осигурени торти, като благодарност за изработените от възпитаниците на домовете коледни картички, които Областният управител изпрати да висши държавници в страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button