Спорт

„Хасково“ се окичи със среброто, 3 хандбалистки в идеалната седмица

ФиналХандбалистките на „Хасково“ се окичиха със сребърните медали от Държавните финали за девойки младша възраст до 14 г. в спортна зала „Спартак“.

ФиналДнес нашите загубиха финала от „Бъки“ (Габрово) с 15:33 (7:18). Бронзовите медали са за „Панагюрище“, а останалите тимове, които играха в тридневния турнир са: „Мартен-67“ (Мартен), „Ники спорт“ (Сливница), „Дунав“ (Белене), „Опака-1974“ (Опака) и „Етър`64“ (Велико Търново).

Три хасковлийки пък заслужено попаднаха в идеалната седмица на първенството: Василена Шопова, Катерина Димитрова и Маринела Панайотова – най-добър защитник.

Сред официалните лица, които участваха в церемонията по награждаването бяха: президентът на УС на Българската федерация по хандбал Росица Бакърджиева и председателят на зона „Тракия“ Вълчо Даскалов.

Финал   Финал
 Финал  Финал
 Финал  Финал
 Финал  Финал
 Финал  Финал
 Финал  Финал
 Финал  Финал

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button