Регион

Измамиха двама пенсионери по нова схема с пожар

ТелефонДвама пенсионери са станали жертва на телефонни измамници в Димитровград, съобщават от пресслужбата на полицията.

79-годишна жена и 70-годишен неин съгражданин получили обаждане на домашните си телефони, че техни близки са пострадали в пожар и за лечението им са нужни пари.

Възрастната димитровградчанка предала на непозната жена пред блока си на ул. „Петър Берон“ 1000 лв. Втората жертва на измамниците пък оставил в пощенската си кутия на ул. „Хан Аспарух“ 2050 лв.

От свиленградската полиция съобщават за кражбата на две гуми с джантите на Фолксваген пасат на ул. „Септемврийци“ в града, а от димитровградското управление за кражба на акумулатор от Лада, след разбиване на предния капак. В димитровградското с. Светлина пък е откраднат камион Мерцедес.

От политически клуб на димитровградския бул. „Трети март“ е откраднат телевизор, а от Пежо на хасковската ул. „Розова долина“ – CD, след разбиване на стъкло на колата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button