Спорт

Волейболистките дебютираха срещу ЦСКА, Ташев доволен от старта

ВолейболВолейболистките на „Раковски“ – Димитровград изиграха снощи своя дебютен мач в женското първенство.

Момичетата на старши треньора Петър Ташев гостуваха на фаворита ЦСКА в София и отстъпиха с 0:3. „Раковски“, който е новак в елита, имаше своите шансове в срещата. В първия гейм, димитровградчанки, които са подсилени от състезателки на „Марица“ (Пловдив), успяха да изравнят резултата до 11:11. Техните сили обаче не стигнаха за нещо повече и загубиха гейма с 19:25.

Нашите видяха, че дяволът не е толкова черен и направиха още по-силен втори гейм. Но и тук късметът им изневери и те отстъпиха с 21:25. Третият и решаващ гейм бе изцяло за „червените“, които затвориха срещата с 25:14 и 3:0.

След мача Ташев коментира за Haskovo.info, че стартът в елита е успешен, а играта на момичетата е била добра. Той допълни, че израстването на отбора ще си проличи още при следващата среща на 14 ноември в Бургас. Това ще е дерби на два от новаците в първенството.

Haskovo.info припомня, че Димитровград за пръв път има женски отбор в „А“ група на волейболното ни първенство.

„Раковски“ стартира срещу ЦСКА в състав: Ивана Боянова, Бояна Андреева (капитан), Ани Боздева, Гала Гълъбова, Михаела Мартинова, Елизабет Въсаджикова, Михаела Петрова (либеро).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button