Спорт

Младите хасковски хандбалистки с три победи в един ден

ХандбалМладите хандбалистки на „Хасково“ записаха три победи в неделния ден в спортна зала „Спартак“ в областния град.

ХандбалХасково бе домакин на първия за първенството турнир за девойки до 19-годишна възраст. В надпреварата участват общо 8 отбора от страната, разделени на две групи по 4 тима.

Хасковлийки победиха последователно „Албатрос“ (Бургас) с 26:18, „Васил Левски“ (Нови пазар) с 22:9 (13:2) и „Шумен`98“ с 14:8. Гръбнакът на девическия отбор е от състезателки, които се представят успешно и при жените.

ХандбалВчера женският тим на „Хасково“ загуби гостуването си на „Поморие“ с 22:35. Меги Кънева вкара 14 гола, а младата надежда Маринела Панайотова добави още 4 попадения.

Също вчера в Бургас бе турнирът при момчетата до 14-годишна възраст, като хасковлии биха последователно „Топлика“ (Минерални бани) и „Труд“. В последната среща след съдийски тесли и контузии нашите отстъпиха от домакините.

Свиленградчанки пък продължават да мачкат в „А“ група при жените, като в събота удариха „Панагюрище“ като гост с 24:21. Така „Свиленград – ПУ“ е лидер в първенството с 4 победи от 4 срещи.

В петия кръг „Свиленград“ приема „Бъки“ на 14 ноември от 14 часа, а „Хасково“ домакинства на „Панагюрище“ на 15 ноември също от 14 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button