Спорт

Борец временно е отговорник за спорта в Хасково и Кърджали

Янко Йорданов31-годишният Янко Йорданов е назначен от днес за временно изпълняващ длъжността експерт за спорта в областите Хасково и Кърджали.

Хасковлията е бивш състезател по борба, като до 12 клас е бил в топ 5 на страната. След това завършва НСА като треньор по свободна борба. Той е назначен от спортния министър до провеждането на конкурс. Йорданов заяви пред Haskovo.info, че сега се запознава с работата, като една от първите му задачи е да помага за изпълнението на проекта „Спорт в свободното време“, насочен към учениците.

Haskovo.info припомня, че от спортното министерство обявиха конкурс за поста в края на август, който бе овакантен от Силвия Тенчева след назначаването и за директор на Спортното училище „Стефан Караджа“. Впоследствие до конкурса бяха допуснати четирима кандидати, но в крайна сметка никой не го спечели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Защо не е с конк*рс
Защо не е с конк*рс
11.11.2015 15:09 15:09

Тези длъжности се заемат с конк*рс понижиха ранга за да може този никакъв и случайно попаднал в ГЕРБ временно да е назначен резил

Тони
Тони
12.11.2015 14:33 14:33

Ако на това момче дадете да напише текст от 5 реда ще разберете какво е неграмотен човек.

Back to top button