Любопитно

И дъжд в премиерата „Игра на дама“ с Врачански и Макавеева

ПремиераС продължителен дъжд на сцената на хасковския театър „Иван Димов“ завърши премиерата на спектакъла „Игра на дама“ на Лилия Абаджиева по романа на Кортасар.
 
Близо 200 зрители изгледаха 100-минутното представление, в което емоционално изследване на любовното чувство във всичките му проявления направиха актьорите Калин Врачански (Сьорен), Снежана Макавеева (Жюстин), Мила Люцканова (Фелице) и Васил Витанов (Тристан).
 
След няколко от сцените публиката бурно аплодира актьорската игра, което бе знак, че представлението се прие добре от хасковската публика. В края актьорите, които бяха мокри до кости, получиха и много цветя, а Врачански хвърли своя букет обратно в публиката. Емблематични станаха и финалните думи, повторени неколкократно от Сьорен – Врачански „Скок или летене“.
 
Репетициите на звездния актьорски състав се преместиха в Хасково от седмица, а представлението ще се играе отново на 24 ноември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Апостол
Апостол
13.11.2015 0:51 0:51

Пълна мъка! За първи път не издържах докрай представление!
Актьорите са много добри, наистина, на пиесата бе мъчителна, безинтересна, безмислена игра на думи, превзети образи и изкуствени страсти…

Back to top button