Спорт

Григор стартира новата година с победа в Австралия

Григор ДимитровГригор Димитров започна с победа 2016 г. Рано тази сутрин българският тенисист стартира успешно участието си на Brisbane International, съобщава TennisKafe.com.

В среща от първия кръг на двойки хасковлията в тандем с Кей Нишикори победиха Доминик Тийм и Лукаш Длоухи със 7-6(5) 6-2. В спор за място на полуфиналите те ще срещнат водачите в основната схема Никола Маю/Пиер-Юг Ербер или Томаш Белучи/Стийв Джонсън.

В понеделник рано сутринта Гришо излиза и в първия си мач на сингъл в Бризбейн.

Двубоят на водещата ни ракета срещу петия поставен Жил Симон е втори по програма на корт „Pat Rafter Arena“ и ще започне около 4:30 ч. наше време.

Това ще бъде пети мач между двамата, като досега Димитров никога не е успявал да победи този противник.

Ако първата ни ракета успее да преодолее французина, ще си осигури 20 точки за световната ранглиста, а във втори кръг ще играе с Виктор Троицки или Стийв Джонсън. На четвъртфиналите пък Димитров може да срещне водача в основната схема Роджър Федерер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button