Спорт

Волейболистките стартираха силно 2016-а в Казанлък

ВолейболВолейболистките младша възраст на димитровградския клуб „Раковски“ стартираха подготовката си за втория дял от първенството.

ВолейболВчера момичетата на старши треньора Петър Ташев имаха тренировка в зала „Младост“, а днес изиграха и първата си контрола като гости на Казанлък. Младите надежди на димитровградския волейбол, част от които играят и за женския отбор в елита, показаха много силна игра и завършиха 2:2 със силната школа на Казанлък. В приятелската среща не се игра решаващ пети гейм заради тренировка в същата зала на женския отбор.

ВолейболТашев заяви, че е доволен от играта на своите момичета и съобщи, че тимът е получил покана за участие в турнир по повод 10 г. волейболен клуб в Казанлък. Срещите ще са от 8 до 10 януари, а освен домакините в него ще участват „Марица“ (Пловдив), „Берое“ (Стара Загора), „Локомотив“ (София) и Видин.

Младшата възраст имат туринр и от първенството в Казанлък на 15 януари.

Жените пък подновяват шампионата в „А“ група на 23 януари, когато от 17 часа „Раковски“ приема ЦСКА. Дотогава Ташев планира да бъдат изиграни три контроли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button