Спорт

Баскетболистките с инфарктна победа над „Нафтата“ след продължение

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ показаха истински шампионски дух и в инфарктен мач успяха да пречупят силния тим на „Нефтохимик 2010“ (Бургас) с 98:95 след продължение.

БаскетболБургазлийки влязоха по-здраво в срещата в зала „Дружба“ и водеха почти през цялото първо полувреме като се оттеглиха на почивката с аванс от 49:45.

През второто полувреме момичетата на старши треньора Елена Станкова се вдигнаха и успяха да обърнат развоя на мача, като в самия край поведоха с точка, но гостите изравниха за 84:84.

БаскетболПодкрепяни от верните си фенове хасковлийки показаха характер и заслужено взеха важното дерби след като спечелиха продължението с 14:11.

Мея Тирера завърши с 42 точки, Лия Галдейра вкара 28, а силно включване направи и младата надежда Сибел Апти, която реализира важни точки в края.

Хасковските звезди пък бяха наблюдавани от американски скаут.

Така „Хасково 2012“ остава лидер в класирането, като в 13 кръг на 13 януари гостува на „Берое“ в Стара Загора.

 

Баскетбол  Баскетбол 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.01.2016 1:31 1:31

Bravo momi4eta,bravo HASKOVO 2012,prodalgavaite da ma4kate nared i dokagete na vsi4ki,4e ste nomer 1 !!!Uspeh sreshtu Beroe v sledvashtijat krag!!!samo HASKOVO!!!

Back to top button