Спорт

Хандбалистките отвяха домакина Сливница и се окичиха с бронза

МедалисткиХасковските хандбалистки се окичиха с бронзовите медали от държавното първенство за девойки до 19-годишна възраст.

Финалите на двудневния турнир бяха днес в Сливница, където хасковлийки отвяха в малкия финал домакините от „Ники спорт“ с 18 гола разлика и така заслужиха медалите.

В идеалната седмица на първенството попаднаха Антония Димитрова и Лили Стойчева, които получиха и индивидуални награди.

За последния решаващ мач бе запазена Мария Димитрова, която миналата седмица получи контузия на срещата при жените срещу Шумен. Днес Мария също допринесе за победата и медала.

Силно представяне в малкия финал направи и младата надежда Катя Ванчева, която трябваше да замести контузената вратарка Даниела Дечева.

Президентът на клуба Марияна Стаматова заяви пред Haskovo.info, че е много доволна от състезателките си, които са играли като отбор.

Днешната победа дойде и като подарък за рожденичката Маринела Панайотова.

На 5 март хасковлийки гостуват на Панагюрище в мач от женското първенство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иванов
Иванов
29.02.2016 9:28 9:28

По-селски манталитет от Хасково не сме виждали. Аз бях на турнира /не съм от Сливница/ и не подкрепям нито един от двата отбора. Но това, което видях на мача е, че състезателката на Хасково провокира състезатеката на Сливница. Факта, че пишете по-този начин си личи какъв ви е манталитета. Гледал съм Хасково и на други турнири и хандбални срещи, винаги са се държали по този начин. А що се отнася за организацията на турнира беше отлична.

Хасково 2
Хасково 2
29.02.2016 12:51 12:51

Хасково, излагате се с тези писания. Един средно интелигентен, няма такъв изказ, а да не говорим за правописните грешки. Стига с вашата агресия, стига с вашата провокация, не ви ли омръзна. Да, победихте този път, но колко пъти сте побеждавани от отбора на Сливница и то на ваш терен? Защо тогава не пишете? Не ви прави чест! Не мисля, че спорта възпитава по този начин.

Анонимен
Анонимен
29.02.2016 16:06 16:06

„Въпреки селския манталитет и провокации“ … ПЪЛЕН АБСУРД. Това ли ви е възпитанието и неселския манталитет,драги хасковлии? Как не ви е срам?! Вашата слаба организация на турнирите ли е за приказка!!! Относно отношението,посрещането,настаняването и провеждането на турнири в Сливница нямате абсолютно никакво основание да пишете подобни не*ивалици. Ако нашето поведение бе такова,то едва ли щяхме да се въздържаме от подобни гневни изказвания като вашите. Нека не забравяме мача на жените през миналия полусезон,когато отново възрастна жена от публиката нахлу на терена. Въпросната дама също така нагло започна да бълва неподобаващи за възрастта й изказвания към наша състезателка…и подчертавам – ПОСЕГНА към нея. Тогава не критикувахте безобразното съдийство и очевидната (традиционна) подкрепа за вашия тим. Може би незабелязано за вас остана арогантното поведение на ръководството ви,което бе отправено към нашия екип при приключването на срещата… Тогава да сте видяли подобни грозни изрази от наша страна? Или може би това е част от „селското ни поведение“. Кога пък станахте толкова големи граждани,извинете. Само един човек,които е силно ограничен и е просто един запалянко,а не фен си мисли,че треньорът „поощрява“ агресивно поведение. Надиграли сте състава на Сливница-добре.Но не стигайте до такива крайности,защото не ние,а вие ставате за смях. Вие само с това сте просперирали – с думи и със съдийска подкрепа!!!

добра игра
добра игра
29.02.2016 22:34 22:34

Поздравления за Хасково !
За първият коментирал – и двата отбора не са от села…ама не са и от столицата, така че не се получава ефектно това със „селските пръчки“. А иначе Интернет е прекрасно място за избиване на комплекси и злоба , но е недостатъчно за преодоляването им. Успех все пак.

Гост
Гост
01.03.2016 10:02 10:02

За последния коментар преди този-Първият коментар е изтрит явно от модератора на страницата, тъй като съдържаше обидни епитети към треньор, съдии и състезатели. Просто са го махнали. В този ред на мисли, добре е да махнете и следващите, за да не стават такива недоразумения.

sport
sport
01.03.2016 10:02 10:02

Уважаеми читатели питам се – не трябва ли спорта да дисциплинира и възпитава децата ни – да ги учи на уважение и целеустременност. Да ги учи, че възможностите се показват на терена. Не трябва ли спорта да учи децата ни и на морал..?
Трябва ли да поощряваме подобни изявления и квалификации?
Питам се одобрява ли ръководството на Хандбален клуб ХАСКОВО подобни статии и те част от политиката на клуба свързана с вдигане на рейтинга на клуба ли са? Чувстат ли се горди и доволни от написаното?

Гост
Гост
01.03.2016 10:06 10:06

Извинявам се! Видях, че сте коментирали точно изтрития пост.

ХАНДБАЛ
ХАНДБАЛ
01.03.2016 10:16 10:16

И аз апелирам администратора да изтрие всички коментари, а не само този, който вече го няма. Така наистина се получават недоразумения. Иначе- поздрави за медалите.

STANISLAV STOYKOV
STANISLAV STOYKOV
02.03.2016 16:22 16:22

MALKO KASNO SE SETIHA DA IZTRIJT GROZNITE KOMENTARI.AZ SI GO IZTEGLIH I GO IMAM DUMA PO DUMA.TAKA CHE POSLEDSTVIJTA OT TUK NA SETNE SI OSTAVAT ZA KLUBA.

Back to top button