Хасково

22-годишен хасковлия загина на пътя

Катастрофа 22-годишен мъж от Хасково е загинал при тежка катастрофа на пътя Приморско – Китен, съобщават от ОДП – Бургас. Инцидентът е станал около 21 часа снощи. 

Поради движение с несъобразена скорост при навлизане в ляв завой БМВ с хасковска регистрация се е блъснало последователно в стълб и крайпътно дърво. В колата е имало трима пътници. Единият, на 19 години, е брат на починалия мъж, другият е на 28 години. И двамата са намерени извън купето на автомобила и са били настанени в бургаската болница, от където по-късно са си тръгнали по тяхно желание. 

Все още не ясно кой е управлявал колата. Двамата оцелели отричат да са били шофьори, починалият е намерен на задната седалка. От удара БМВ-то е напълно деформирано, допълват информацията от полицията. Металният стълб, в който се е ударило, е пречупен.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button