Хасково

В Автото дават по 300 лева стипендия

Дипломиране 80 дванадесетокласници завършиха в Деня на транспорта в Професионална гимназия по транспорт „Никола Йонков Вапцаров” – Хасково. На официална церемония тържествено бяха връчени дипломите на випуск 2007 .  

За първа година беше учредена „Вапцaровска стипендия” в размер на 300 лв. на отличниците на випуска. Средствата са осигурени от училищното настоятелство. На изявените ученици бяха раздадени и предметни награди.

Директорът на гимназията инж. Андон Шишков поздрави дванайсетокласниците с успешното завършване и им пожела това да не е последната диплома в живота им. Той благодари на всички спонсори за тяхната съпричастност  и активно участие в живота на училището. С много цветя, усмивки и пожелания зрелостниците се разделиха със своите преподаватели.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button