Хасково

Четирима от военнослужещите са в софийска болница

Линейки Военният автомобил с 13 военнослужещи, който се преобърна вчера по пътя между селата Корен и Малево е бил управляван от 27-годишен кадрови войник с несъобразена скорост. Това съобщи за Haskovo.info дежурният в полицията. Шофьорът е изгубил контрол над возилото на ляв завой, ударил се е в крайпътно дърво и се е преобърнал. Товарната кола е на хасковското поделение 52 740. 

Четиримата най-тежко пострадали войници при катастрофата на военния товарен автомобил край Хасково са настанени във Военномедицинска академия – София. На всички им предстоят операции днес. Останалите войници с в хасковската болница. Пострадалите са с множество фрактури по цялото тяло, с кръвоизлив в корема, с порезни рани по краката, с фрактура на ляв крак и фрактура на таза.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button