Регион

Дават пари за пречиствателна станция в ДГ

Пречиствателна станция Договор за „Техническа помощ за подготовка на Интегрирани водни проекти в гр. Стара Загора и Димитровград“ ще подпише днес заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Димчо Михалевски. Договорът е част от проекта “Изграждане на Пречиствателни станции за отпадъчни води в басейна на р. Марица”. 

Проектът се финансира по Програма ИСПА на ЕС с 32 549 766 евро, от бюджета на Република България с 4 340 000 евро и със средства от държавен инвестиционен заем от Европейската Инвестиционна банка – 6 509 953 евро.

Церемонията по подписването на договора ще присъстват представители на Представителството на Европейската Комисия в България, на Министерствата на финансите и на регионалното развитие и благоустройството, и представители на водните дружества и общинските администрация на Стара Загора и Димитровград.   

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button