Хасково

Няма доктори в белодробния диспансер

Диспансери Дежурният лекар в Диспансера по белодробни болести в Болярово работи само преди обяд, установи проверка по сигнал на читател. Заради отпуските през летните месеци всички пациенти, дошли след обяд, се връщат за друг ден. 

Бъдеща семейна двойка сподели пред Haskovo.info, че са дошли за медицинско свидетелство за граждански брак, но са им заявили, че няма кой да им обърне внимание в 13 часа. Казали им да дойдат на следващия ден преди 12 часа.

В рамките на няколко минути докато репортерът на Haskovo.info беше в сградата четирима пациенти потърсиха услугите на белодробния диспансер. Всички те бяха върнати поради липсата на лекар в здравното заведение.

Според запознати в Диспансера по кожно- венерически заболявания в същата сграда ситуацията не е по-различна. Оплаквания засега няма само от Психодиспансера.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хахах
хахах
14.08.2007 19:57 19:57

Пълна лъжа! Майка ми работи там и като го прочете това е възмутена !!!! >:( Пълни глупости – поне за кожният диспансер!!!

G.Bratanova
G.Bratanova
14.08.2007 22:35 22:35

NE E VQRNO.V BElodrobniq dispanser vinagi ima dejuren lekar,za6toto te imam 24 chaskovo dejurstva postoqnno.Koito ne gi e potyrsil,toi e vyrnat.Li4no az posetih v4era dispansera i ima6e dejuren lekar,koito me pregleda.Zatova prosto trqbva da gi potyrsite,a ne da si stoite vky6ti!!!

Читателката
Читателката
15.08.2007 0:34 0:34

Аз съм читателката, която подаде сигнала.
Днес ходих в белодробния диспансер в 13 часа и ме върнаха. Даже ми казаха, че е по-добре направо в четвъртък сутринта да отида между 10 и 12 часа.

д-р от белодр.диспансер
д-р от белодр.диспансер
15.08.2007 12:05 12:05

Написаното от Вас не отговаря на истината-в Белодробния диспансер винаги има дежурен лекар-за двете отделения и амбулаторията.Визираният час е в работно време/до 13и30/.Ще Ви помоля да бъдете по-коректна и при публикуване на сензации от този род да извършвате по-детайлна проверка,за да не звучат като „една жена каза“.Мисля,че това би било в унисон и с журналистическата етика,към която вярвам желаете да се придържате .

Haskovo.info
Haskovo.info
15.08.2007 13:53 13:53

Това, което е написано в статията е проверено. Аз лично бях с момичето, когато тя отиде в белодробния диспансер и беше върната. В публикацията е казано, че проверка е извършена, така че не ни обвинявайте в „сензационност“. Това, което е написано отговаря на истината и е свидетелски разказ. Ако наистина има дежурен лекар, защо тогава пациентите се връщат от охраната и служителите на първия етаж и не са допускани до горните етажи? Още повече, че диспансерът се намира в Болярово и новата разходка на пациентите е свързана с допълнителни разходи и загуба на време.

В допълнение сме готови да публикуване официално опровержение от диспансера и обяснение защо се връщат пациенти след като има лекар.
Можете да се свържете с нас от линка Контакти долу в дясно.

Димитър Иванов

по темата
по темата
15.08.2007 18:26 18:26

Работещи в кожно-венерологичен диспансер са възмутени от обвиненията на Читателката,която не напразно остава анонимна.В поликлиниката има дежурен екип от лекар и сестра през целия ден,които обслужват пациенти не само от нашия регион.Много хора от други области предпочитат услугите в нашето заведение.Вероятно са доволни,защото идват хора,на които сме препоръчани.Обслужват се всички според нуждите на пациента и възможностите на диспансера.Не сме конфликтни,напротив-любезни и учтиви сме.Убедете се сами!

Haskovo.info
Haskovo.info
15.08.2007 22:35 22:35

Служителите в Кожния диспенсер нямат от какво да са възмутени. В статията специално за тях не се казва, че не работят, а че „запознати“ казват, че и там има проблеми. Не обвинявайте читателката, тя просто иска да е от полза на хората – да не правят напразни разходки, а и тя не е казала нищо за Кожния диспансер – прочетете пак написаното. За това заведение е написано само, че има такава информация без да се твърди, че тя е вярна.
Проверената информация по сигнал на читателката касае Белодробния диспансер и това е отбелязано коректно.
И тъй като предишният коментар е написан доста хвалебствено – можете да погледнете тарифата ни за реклама и да проведем среща по темата 😉

наблюдател
наблюдател
07.05.2009 11:50 11:50

Гузен негонен бяга е в пълна сила за Диспансерите в БОЛЯРОВО.
Ако тази тема трябва да бъде прекратена ,наложително е най сетне да се въведе закон за лекарите,който да ги задължава да работят само на едно работно място/само в държавна болница или само в частен кабинет/,защото е невъзможно да присъствуваш и на двете места едновременно.В крайна сметка има контролни органи в областната и градската управа ,които получават възнаграждения за да контролират и санкционират прегрешилите доктори!!!
КАЗУСЪТ е лесен ,и в скоро време ще получи своето решение .

Back to top button