Регион

Аларма подплаши крадци, зарязаха банкомат

Полиция Полицаи от РПУ – Димитровград и СОД при ОДП – Хасково предотвратиха кражба на 10 000 лева от банкомат, съобщават от пресцентъра на МВР. Около 2:30 часа снощи се задействала системата, поставена в обособено помещение за банкомат в училище „Алеко Константинов“ в града на младостта. 

На място пристигнали три автопатрула, които установили, че е счупено стъкло и е направен опит за разбиване на вратата на училището. Звуковата аларма обаче подплашила крадците и те изчезнали с кола в неизвестна посока. Последвалите ги полицаи открили колата на нападателите изоставена в близост до местопрестъплението, пълна с щанги, лостове и други инструменти.

След допълнителна проверка е задържан собственика на превозното средство, който е отведен в районното управление. Пред полицаите мъжът споделил, че най-вероятно някой му е откраднал колата, тъй като цял ден бил пил. Дрегерът обаче не отчел алкохол в кръвта му. Продължава работата по изясняването на случая.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button