Хасково

Непълнолетен ограби жена

Пари15-годишно момче от Хасково е заподозряно в извършването на грабеж. Младежът е задигнал дамската чанта на 58-годишната хасковлийка, докато се разхождала със съпруга си по улица „Н. Палаузов“.
В чантата на жената е имало документи и 40 лева.  

След получен сигнал и описание на извършителя, дежурният автопатрул забелязал в района на произшествието момчето с чантата. Половин час след нападението непълнолетния крадец е доведен в полицейското управление. По случая работи инспектор от детска педагогическа стая.

От ОДП – Хасково съобщават и за задържани двама свиленградчани на 19 и 20 години, които са извършили четири кражби. Мъжете са проникнали в незаключените стаи на ползватели на местните общежития и са им отмъкнали телефоните. От една от тях, извършителите задигнали и 100 лв. По случаите са образувани досъдебни производства.

Полицията издирва и крадец, ограбил магазин в Хасково. Около 13 часа вчера на бул.”Илинден” е установено, че от чекмедже е откраднато портмоне от оборотните за магазина 1400 лв.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button