Хасково

Хасковлийка е пребита, не си спомня нищо

Линейки49-годишна хасковлийка е с хематом на главата и рана от намушкване в областта на седалищната част. Жената е открита около 20:00 часа на ул. „Одрин“ и е приета в безпомощно състояние в спешния център. Първоначално полицейските и медицинските екипи дошли на мястото на инцидента предположили, че се касае за инфаркт.  

При прегледа в болницата обаче са констатирани, че кръвоизливът в мозъка на пострадалата е причинен от удари в областта на лицето.

Едва днес хасковските криминалисти ще разпитат жената, тъй като състоянието й вече е стабилизирано, тя е контактна и опасност за живота й вече няма.

Според близките й, не се касае за грабеж, тъй като нищо от дамската й чанта не липсва. За последно 49-годишната хасковлийка разказва, че е посетила интернет зала в близост до читалището, а от нападението няма никакъв спомен.

Работата по случая продължава, съобщават от полицията.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button