Хасково

Хасковски автобуси блокирани 27 часа на пътя

Един от автобусите, който благополучно пристигна на автогарата в Хасково тази вечер

Един от автобусите, който благополучно пристигна на автогарата в Хасково тази вечер

Десетки хасковлии прекараха повече от денонощие на пътя, заради усложнената зимна обстановка. 4 автобуса на местна фирма, движещи се по линията Хасково – Варна, са заседнали вчера следобяд на Петолъчката край Сливен и са останали в преспите повече от 16 часа. 

Пътуването, което иначе продължава само 6 часа, свърши късно тази вечер, когато пътниците пристигнаха на автогарите в Хасково и Варна след 27-часов кошмар. По време на принудителния престой бедстващите хора са получили по един кроасан и малка бутилка вода от Гражданска защита.

От 8 вечерта до 8 сутринта не е минал нито един снегорин покрай бедстващите автобуси, казват пътниците. Пред Haskovo.info те се заканиха да съдят държавата за небрежността при усложнената обстановка. Собственикът на транспортната фирма пък е готов да заведе иск срещу Пътно управление.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
petio
petio
04.01.2008 5:07 5:07

Това е просто кошмар. Горките хора >:(

Петър
Петър
04.01.2008 9:53 9:53

Е разбира се това е автобуса на фирма Арда-Тур. В момента пътя не е толкова лош, но автобуса за Големанци отново е закъсал още преди да излезне от Хасково. Е кажете ми случайно ли мислите, че закъсват автобусите на Арда-Тур? Имаше много коментари когато автобуса на Арда-Тур се преобърна преди около месец, но нищо не се направи от страна на власта, защото и те са с тях. Разбира се, че Доган го подкрепя. Много ми е интересно защо всичко се покри и неможахме да разберем автобуса дали е в изправност. Защото много се съмнявам като знам в какво състояние са им автобусите. И да попитам Себахтин Исмаил защо след като автобуса падна от моста, автобуса беше откаран в гаража на Арда-Тур, вместо да бъде откаран в КАТ за да му се направи експертиза?

Н
Н
04.01.2008 12:10 12:10

По-скоро КАТ трябва да кажат ако е трябвало да отиде при тях автобуса, а не собственика на фирмата – за него е по-добре така, но ако е трябвало да се направи еекспертиза в КАТ, значи при тях има нещо гнило

kartal
kartal
22.03.2008 13:44 13:44

nomer 1 arda tur

Back to top button