Регион

В Общински съвет Минерални бани пушат и отлагат решения

Снимка: ТВ Рекординг Аида

Съветниците в Минерални бани отложиха 17 точки от дневния ред

Двама напуснаха демонстративно сесията на общински съвет Минерални бани днес. Това бяха кметът Орхан Шабан и съветникът Данчо Райков. Първият заради бойкот на докладните му, вторият като протест срещу пушенето в пленарната зала. 

Местните парламентаристи отложиха 17 от 27 точки в дневния ред, сред които приемането на  наредбата за местните данъци, за таксите, за цената на дървата за огрев, за забраната за тютюнопушене, както и програмата за управление на общината до 2011 година. За това гласуваха четирима представители на коалиция „За Минерални бани“ и четирима от ДПС. В знак на протест кметът Орхан Шабан напусна заседанието и коментира, че общината ще остане без организирано сметосъбиране и ще действат старите такси.

Другата тема, раздвоила съветниците в Минерални бани днес, беше пушенето в залата по време на заседания. Въпреки законовата забрана и изричната заповед на кмета, съветниците не спазват нормите и палят цигара след цигара по време на дебатите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button