Хасково

80 000 лева струва ремонтът на новия салон на НАП

В новия салон на НАП вече няма стъклени прегради между служителите и клиентите

В новия салон на НАП вече няма стъклени прегради между служителите и клиентите

80 000 лева струва обновяването на салона за клиенти на НАП Хасково, който беше открит днес. Ремонтът продължи месец и половина и салонът вече обединява на едно всички видове данъчни и осигурителни услуги – регистрация на трудови договори и фискални устройства, подаване на искания за удостоверения и издаване на такива, подаване на годишни данъчни декларации, осигурителни образци и ДДС-справки. В салона се намира и терминалът за проверка на здравен статус.

През тази година предстои нова още по-крупна инвестиция в модернизиране сградата на хасковската дирекция, която е една от водещите в системата на НАП, заяви по време на откриването регионалният директор на дирекция „Обжалване и управление на изпълнението“ Пловдив Георги Търновалийски.

Haskovo.info припомня, че новият салон е украсен с рисунките на децата от Детската градина по изкуствата, включени в „Българската Коледа на 2007-ма година“, които служителите на НАП откупиха с лични средства. Съществена промяна е липсата на досегашните стъклени прегради между клиентите и работещите там. До самия салон вече е осигурен достъп и на хора с увреждания, благодарение на изградена рампа, източно от централния вход.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button