Хасково

Вдигнаха глобите с фиш, сградата на Общински приходи ще се ипотекира

СесияРекордно бързо приключи заседанието на общински съвет Хасково днес. За малко повече от час местните парламентаристи приеха 12 решения, сред които и увеличаването на глобата с фиш за дребните нарушения на наредбата за движение по пътищата. Максимумът вече е 50 вместо досегашните 15 лева. 

Съветниците решиха да бъде премахната ипотеката на Бизнесцентър 2 и кредитната линия на общината да бъде гарантирана със сградата на ул. „Александър Стамболийски“, където се помещават Местните приходи и такси.

Дебат сред парламентаристите предизвика извънредно внесената докладна от ГЕРБ за създаване на регистър за общинската собственост. В крайна сметка предложението беше отхвърлено с мотива, че предстоят промени в закона за общинската собственост и е по-удачно регистърът да бъде създаден след тяхното приемане.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button