Хасково

Увеличават се сигналите за корупция в съдебната система

Бойко Великов

Бойко Великов

В издаването на фалшиво съдебно решение обвини свиленградските магистрати Гергана Статева. Според нея под влиянието на бившия й съпруг от съда в граничния град са издали неистински документ. Благодарение на него тя не може да търси равна подялба на семейното имущество. Статева се оплака по време на изнесената приемна на комисията за борба с корупцията, която се проведе днес в Хасково.

Жалбите срещу съдебни органи тук не са рядкост. Голяма част от днешните 15 оплаквания са насочени към съда и прокуратурата, коментира председателят на комисията Бойко Великов.

Пред депутатите днес бе представен и сигнал за нередности при продажбата на бившето ОСО в Хасково, което беше дадено като пример за лоша сделка от военния министър.

Той уточни, че не става въпрос за факти, а само за сигнали за корупция, които тепърва подлежат на щателна проверка. Те ще бъдат разгледани подробно на заседание на специално заседание на комисията в четвъртък.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button