Хасково

Езиковата гимназия кандидатства по проект за саниране

ГПЧЕ ХасковоРемонт и смяна на дограмата на Гимназията с преподаване на чужди езици „Проф. д-р Асен Златаров“ на стойност 585 589 лева ще осигури комфорта на учениците. Да кандидатства с проект за енергийноефективно саниране на сградата решиха днес общинските съветници в Хасково. 

Ремонтът на езиковата гимназия е изключително наложителен. Причина за това е, че през годините не са подменяни врати и дограми. Те са изметнати и при дъжд пропускат вода, аргументират се вносителите на предложението.

Заседанието на местния парламент бе извънредно, за да се спази срока за кандидатстване пред Министерството на образованието, който изтича в неделя. Сесията беше най-кратката в новата история на заседанията. Съветниците гласуваха дневния ред за по-малко от 15 минути.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ТОШКО
ТОШКО
11.09.2008 18:09 18:09

ЗАВИСТА НЯМА КРАЙ.КАК МОЖЕ ТОЛКОВА ГНУСНИ ДУМИ ДА СЕ КАЖАТ ЗА ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА. ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.А,БЕ Г-Н ГОСПОДИНОВ
ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАТЕ РАБОТАТА И НАПРАВИТЕ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО,ВМЕСТО ДА ПРЕЧИТЕ.

Back to top button