Хасково

Шофьор хвана крадец, проникнал в камиона му в Хасково

Полиция45-годишен жител на Горна Оряховица е задържан в момент на кражба от товарен автомобил, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково. 

Вчера около 13 часа в дежурната част на РПУ Хасково е получено съобщение от собственика на товарна кола Мерцедес, че след като я паркирал на бул. „България“ мъж е направил опит да проникне в нея като отключил лявата врата.

В автомобила водачът бил оставил чантичка с документи и 5000 лв. 31-годишния собственик от Сандански забязал набезите на крадеца, успял да сигнализира в полицията и до идването на полицейските служители да задържи познатия на органите на реда извършител.

50-годишен мъж от сливенското село Мечкарево е задържан по подозрение в кражба на автомобил. Откраднатият Мерцедес със сливенска регистрация е бил противозоканно отнет от селото и обявен от собственика му за откраднат. Колата е открита изоставена до тополовградското село Хлябово. Крадецът е задържан за 24 часа в ареста на местното управление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button