Хасково

Ротарианци от Гърция и Турция на благотворителен бал в Хасково

Иван Станчев, Георги Ников, Слави СлавовВ балканска среща ще се превърне традиционният Коледен бал на ротари клуб „Хасково“ тази година, съобщи днес президентът му Георги Ников. Причината е, че на събитието са поканени клубове от Гърция и Турция.

Средствата, събрани на благотворителния бал, ще бъдат използвани за ремонт на спортна зала „Дружба“ в Хасково. Допълнително ръководството на клуба е решило да преведе 3 000 долара по сметката на международната фондация „Ротари“ за борба с полиомиелита. 1 000 долара вече са събрани от членовете на хасковския клуб.

Благотворителната проява е тази събота от 18 часа в театър „Иван Димов“. В програмата са включени изпълнения на хор „Орфей“, балетна формация „Рона“ и Танцов ансамбъл „Зорница“.

Бизнесменът Христо Попов ще бъде новият президент на ротари клуб „Хасково“. Той е бил избран на събрание в понеделник, съобщиха още от клуба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button