Хасково

Нашенци от Виена даряват децата от хасковски дом

Дом Асен ЗлатаровНаши емигранти, които от години живеят във Виена, зарадваха преди Коледа децата от дом „Асен Златаров“ в Хасково. Семейството на Димитър и Адриана Димитрови е дарило от личните си спестявания, за да бъде купено бельо за всички възпитаници на социалното заведение.

Жестът не е случаен, тъй като съпругата е родена в Хасково. Подаръците вече са занесени в дома от неуморната хаджи Снежана Гарабед, която с готовност изпълнила волята на дарителите от Австрия.

Децата от домовете „Асен Златаров“ и „Надежда“ ще бъдат зарадвани и с коледни торбички с лакомства и плодове, които са осигурени с помощта на хасковски дарители. Малчуганите в неравностойно положение днес ще празнуват заедно в Младежкия център, където ще се състои коледна дискотека.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button