Хасково

Хасковлии не знаят какво работят в областна администрация

АнкетаЗадълженията на работещите в областна администрация Хасково не са известни на доста хора, показват резултатите от седмичната анкета на Haskovo.info. В нея питахме „Прозрачна ли е работата на областна администрация?„.

64,3% от гласувалите посочват, че не са наясно с работата на администрацията. 25,6 на сто имат бегла идея, а 10,1% са наясно с отговорностите на институцията.

Проучването бе по повод старта на проекта „Говори с властта на ТИ„, чиято основна цел е да представи работата на областна администрация Хасково на хората. Първата статия с информация за задълженията на специалистите по отношение на граничните пунктове вече е факт. В рамките на проекта ще бъдат публикувани още 3 материала и доста съпътстваща информация, които можете да прочетете в следващите седмици в Haskovo.info и останалите медии – партньори на властта в разговора й с хората.

През миналата седмица от МВР обявиха официално закриването на жандармерията в Хасково. Мнението си по темата можете да изразите в новата ни анкета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button