Спорт

Нов отбор на Хасково влиза в окръжната група през септември

Футболна топкаХасково най-вероятно ще има нов футболен отбор, заяви за Haskovo.info бизнесменът Северин Ангелов. До скоро неговата амбиция беше да купи акциите на ПФК „Хасково“, но преговорите не вървят и сега Ангелов има намерение да създаде нов тим.

Още не съм решил за името на клуба, но при всички случаи в него ще присъства „Хасково“, каза Ангелов. Трябва да се питат феновете, категоричен е той.

Новият тим ще атакува окръжната група още този септември. Първоначално в отбора ще ритат юношите на „Ерато“, но ще бъдат привлечени играчи и от чужбина. Задължително ще има африкански футболисти, които впоследствие ще заминат да играят в Германия, където Северин Ангелов има дялово участие в берлинския футболен клуб „Хилялспор“, който е на пето място в шеста немска дивизия..

Немските ми партньори искат да купим направо отбор от А група, но аз съм свързан с Хасково и искам да развивам спорта тук, допълни Ангелов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
киро манолов
киро манолов
27.02.2009 11:28 11:28

[quote]Още не съм решил за името на клуба, но при всички случаи в него ще присъства „Хасково“, каза Ангелов. Трябва да се питат феновете.[/quote]

[size=large]ами по-добре [b]“ХАСКОВО 1924″[/b], отколкото другите 2 идеи[/size]

G.J
G.J
27.02.2009 19:01 19:01

tova go znaem ot mnogo vremee i sled 2 god haskovo kato e v b grupa[taman za izborite] koi pomogna kmeta 🙂

3t
3t
27.02.2009 22:07 22:07

[b]Хасково 1924 наистина е добра идея, стига всичко да се окаже вярно [/b][size=medium][/size]

isa
isa
27.02.2009 23:23 23:23

az bih predlojil dve imena
marsa – haskovo
ili
aida haskovo

фен
фен
28.02.2009 2:17 2:17

Ако се добави година към името на настоящия отбор ще стане пълно объркване, както се получи с името „Пирин“. Има 1000000000 отбора с едно и също име и различни години и всеки се пита кой е първоизточника.

Аз мисля, че името [color=red][b]“Марса“[/b][/color] е най-подходящо, защото се базира на исторически данни. Това е тракийското и първото документирано име на нашия град и би било добре да се популяризира. Името е лесно за произнасяне, лесно се помни и НЕ е трудно за възприемане и възпроизвеждане на другите езици. За цветове на отбора също трябва да се избере нещо неутрално, защото червеният и синият цвят са твърде обременени в нашата страна. Трябва да е нещо като оранжевото на Литекс или лилавото на Етър. Т.е. цвят, който да се асоциира с този отбор и да не буди дразги и разцепване сред феновете.

фен
фен
28.02.2009 2:18 2:18

… Името е лесно за произнасяне, лесно се помни и НЕ е трудно за възприемане и възпроизвеждане на другите езици. За цветове на отбора също трябва да се избере нещо неутрално, защото червеният и синият цвят са твърде обременени в нашата страна. Трябва да е нещо като оранжевото на Литекс или лилавото на Етър. Т.е. цвят, който да се асоциира с този отбор и да не буди дразги и разцепване сред феновете.

Анонимен
Анонимен
05.03.2009 22:00 22:00

[quote=фен]… Името е лесно за произнасяне, лесно се помни и НЕ е трудно за възприемане и възпроизвеждане на другите езици. За цветове на отбора също трябва да се избере нещо неутрално, защото червеният и синият цвят са твърде обременени в нашата страна. Трябва да е нещо като оранжевото на Литекс или лилавото на Етър. Т.е. цвят, който да се асоциира с този отбор и да не буди дразги и разцепване сред феновете.[/quote]

Back to top button