Регион

Три кучета от Хасково с призове от изложението в Стамболово

Едно от хасковските кучетаТри немски овчарки от хасковския клуб „Елджи 19“ и 10 кучета от Турция спечелиха купи в международното изложение, което се проведе в Стамболово през уикенда.

Ганди фон Алекзандер, чиито собственик е Филип Филипов, се класира на първо място в клас от 18 до 24 месеца. Призовете в класовете от 6 до 12 месеца и над 24 месеца също дойдоха в Хасково.

За да грабнат гласовете на журито кучетата трябва да имат хубави зъби, добра стойка и да се движат правилно. Не без значение е и техният характер.

В международното изложение в Стамболово взеха участие около 80 немски овчарки. Хасковските представители бяха общо 5. Повече от 100 собственици се отказаха от участие в изложението заради лошото време. Изненадващият мартенски снеговалеж отложи старта на изложението с около два часа. Толкова бяха необходими за да бъде почистен стадионът в Стамболово, където се състоя международното събитие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button