Хасково

Топломаркет Хасково предлага всичко за отоплението и охлаждането

Топломаркет Хасково се намира на ул. Каменна

Топломаркет Хасково

Първият в страната Топломаркет отвори врати за своите клиенти в Хасково тази вечер. Той се намира на ул. „Каменна“ и предлага всичко за ефективното отопление и охлаждане. Лентата на новия магазин преряза областният управител на Хасково Райна Йовчева.

В изграждането на Топломаркет „Ерато“ е вложила 1 600 000 лева. Хасковския клиент заслужи тук да е първият магазин от веригата с това, че „Ерато“ работи на местния пазар вече 20 години, каза управителят на Топломаркета Николай Карев. Подобни обекти ще бъдат изградени и в София и Бургас.

Лентата прерязаха областният управител на Хасково Райна Йовчева и изпълнителният директор на Ерато Михаил Виделов

Лентата прерязаха областният управител на Хасково Райна Йовчева и изпълнителният директор на Ерато Михаил Виделов

В Топломаркет Хасково се предлагат комплексни решения, както за отоплението, така и за изграждане на охладителни системи. Разнообразието на продуктите е извънредно голямо. Предлагат се части и инструменти, строителни материали, водогрейни котли на различни видове горива, слънчеви инсталации, термопомпи и други. Екип от консултанти съветват клиентите, за да могат да направят най-удачния избор в зависимост от жилището, офиса, сградата или комплекса. Най-хубавото е, че в Топломаркет има работещи мостри на голяма част от продуктите и те могат да бъдет разгледани на място.

Топломаркетът ще работи без почивен ден и предлага не само продукти, които са собственно производство на „Ерато“, а и такива на други фирми. Целта е клиентът да бъде максимално улеснен. С въведената комплексна услуга дори и най-претенциозните ще имат възможност да получат всичко, което желаят.

 Топломаркет Хасково  Топломаркет Хасково
 Топломаркет Хасково  Топломаркет Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button